UNICMC.NET

0 SPILLERE ONLINE

JOIN DISCORD

Regler

UnicMC - Officielle regler
Velkommen til den officielle UnicMC-regelside. På denne side vil du lære om, hvad du må på UnicMC, og hvad du ikke må. Dette bør hjælpe med at modvirke forvirring og forhindre folk i at komme i problemer.
Chat Regler
Lad os først komme ind på vores chat-regler. Alt anført nedenfor er fuldstændig opdateret information om, hvad vi straffer for i chatrelaterede scenarier.
#1 Spamming
Alt, hvad der forstyrrer chatten. Forskellige typer spam omfatter at skrive med store bogstaver, at sende flere af de samme eller lignende beskeder inden for kort tid eller at sende beskeder, der ikke giver mening.
#2 Reklame
Vi tillader ikke nogen form for reklame på UnicMC. Dette er, når du sender direkte i chatten, så spillere kan tilslutte sig en anden server. Derudover er det ikke tilladt at tale om et produkt, en tjeneste eller en mediekanal/video, der ikke er relateret til UnicMC.
#3 Ekstrem toksicitet
Vi tillader ikke toxic diskussioner i chat, vi er et ikke-toxic samfund, og toksicitet bliver mødt med hårde konsekvenser. Det er ikke tilladt at tale om følsomme emner, som kan støde folk. For at gøre serveren behagelig for alle, bør du ikke udelukke eller fornærme nogen baseret på alder, handicap, kønsskifte, barsel, race, region, tro, køn eller seksuel orientering.
#4 Drama/chikane
Spillere må ikke indlede, sprede eller diskutere drama. Ondsindede eller fornærmende diskussioner om andre spillere eller staff er strafbare. Forsætlig chikane af en anden spiller vil resultere i mute og muligvis ban
#5 Upassende adfærd
Spillere må ikke forårsage drama i chatten. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, at diskutere upassende emner såsom stoffer, seksuelle aktiviteter, ulovlige aktiviteter, mental sundhed [f.eks. selvmord eller selvskade] og brud på serverregler.
#6 Diskrimination/Racisme
Diskriminering af en gruppe mennesker. For at gøre serveren behagelig for alle, bør du ikke udelukke eller fornærme nogen baseret på alder, handicap, kønsskifte, race, religion, tro, køn eller seksuel orientering.
#7 Upassende links
Upassende links/NSFW-indhold er ikke tilladt på netværket. At poste chok/screamer-links falder også ind under dette.
#8 Server manglende respekt
Manglende respekt for UnicMC på nogen måde er ikke tilladt på netværket. Diskussion omkring dette vil også blive konfronteret med straf.
#9 Respekt for staff
At ikke respektere staff specifikt betyder ikke at gå imod deres meninger/debattere med staff. Dette betyder kraftigt skældsord/demoralisering af staff, oprør mod staff eller over en udstedt straf osv.
#10 Ondsindede trusler (DDOS, hacking, død, DOX osv.)
Vi tager vores spilleres sikkerhed meget alvorligt og tillader således ikke andre at true hinanden med DDoS/hacking/DOX-trusler eller at frigive deres private oplysninger. Dette inkluderer ikke vittigheder mellem venner, men inkluderer hyppige bemærkninger såsom "Dit internet er ved at halte" osv. Dødstrusler og andre ondsindede angreb er ikke tilladt.
#11 Lyve for staff
At lyve for staff i nogen form er ikke tilladt og vil blive mødt med straf. Dette kan være, men er ikke begrænset til, chat i spillet, i tickets såsom rapporter. Et eksempel på dette ville være at lyve for staff om en spiller, der hacker.
#12 Efterligning af staff
At ændre dit brugernavn til at udgive sig for at være en anden eller at mobbe, chikanere eller angribe en anden vil resultere i straf. At efterligne staff med det ene formål at hjælpe spillere/true med at straffe er også imod reglerne.
Spilregler
For det andet, lad os komme ind på vores gameplay-forseelser. Alt anført nedenfor er fuldstændig opdateret information om, hvad vi straffer for i gameplay-relaterede scenarier
#1 Snyd
Brugen af ​​enhver modifikation, som giver dig en uretfærdig fordel i forhold til andre spillere. Dette kan være gennem klienter eller ændringer, der anses for ikke-godkendt af vores staff-team. Hvis du er usikker på brugen af ​​ændringer, og hvis det vil føre til straf, så spørg vores staff-team.
#2 Makroer
Brugen af ​​en genvejstast på nogen måde for at give en fordel i forhold til andre spillere. Brug af en genvejstast til at fordreje PVP på nogen måde eller en genvejstast til automatisk at sælge varer eller en genvejstast falder begge ind under denne regel. Det er tilladt at bruge genvejstaster til at byde spillere velkommen til serveren.
#3 X-Ray
Brugen af ​​enhver røntgenmodifikation/hack, som giver dig en fordel i forhold til andre spillere ved at finde genstande såsom, men ikke begrænset til malme, spawners eller huler, vil blive straffet.
#4 Misbrug af fejl
Brug af en fejl til at få en fordel i forhold til andre spillere på serveren. Mere alvorlige bugs såsom økonomi-breaking bugs vil blive konfronteret med hårdere straffe, hvis de misbruges. Hvis du finder en fejl, skal du rapportere det med det samme
#5 Block Glitching
Brug af blokke til at forcere områder, som det ikke er meningen, at du skal have adgang til og bryde blokke til at "fase" gennem vægge ind i andre spilleres krav/sikre zoner er ikke tilladt og vil blive straffet.
#6 Dupering og nedbrud
Misbrug af udnyttelser til uretfærdigt at skaffe genstande, såsom dupering/snyd i genstande. Brug af udnyttelser til at crashe serveren/sænke TPS bevidst vil også blive straffet. Bygninger, der væsentligt sænker andres FPS, hvilket forårsager ekstrem forsinkelse, får en spiller til at halte eller halter serveren, er ikke tilladt, vil blive ryddet og kan resultere i et forbud. Hvis det er indlysende, at den laggy build ikke var bevidst, vil der ikke blive givet et forbud, kun en advarsel.
#7 Teamer med hackers
At samarbejde med eller bevidst drage fordel af dem, der snyder eller misbruger, er forbudt. Snyd inkluderer, men er ikke begrænset til, hacking, udnyttelse, fejlmisbrug og svindel. Denne regel gælder også, hvis du ikke rapporterer en kendt snyder.
#8 Upassende byggerier
Upassende bygningsværker, såsom peniser og hagekors, vil straks blive ryddet og kan resultere i et forbud. Dette gælder for alle servere.
#9 Inappropriate Names
Ekstremt upassende brugernavne kan straffes med et forbud, indtil brugernavnet ændres. Når dit brugernavn er ændret, kan du appellere.
#10 Undvigelse af straffe
Undvigelse af straffe gennem brug af alternative konti er ikke tilladt og vil blive mødt med hårdere straffe, hvis du omgår og fortsætter med at gøre det. IP mutes/bans vil blive givet i ekstreme tilfælde, hvor sortlister gives i de mest ekstreme tilfælde.